home gastenboek   aquarellen Fotografie Nieuws Links Contakt
         
 

Op deze pagina vindt u regelmatig een aantal aquarellen die ik om een bepaalde reden even in het zonnetje wil zetten. Het betreft vaak aquarellen of omgeving waar ik een bijzondere band mee heb of een speciale herrinering.
 
Veerhuis, Dordrecht
Op de Riedijk in Dordrecht staat het oude Veerhuis wat vroeger diende voor de pont naar Papendrecht. Tegenwoordig is er een restaurant in gevestigd, maar met z'n karakteristieke bouw is het een prachtig onderwerp voor een aquarel...
Man op Pelserburg, Dordrecht
Met een beperkt pallet een bepaalde sfeer scheppen...
Wijnstraat, Dordrecht
In het oude Dordtse centrum met al die 19 eeuwse panden vind je nog echt die ouderwetse sfeer van vroeger. Enigszins geinspireerd door de Haagse schilder Floris Arntzenius besloot ik ook maar eens zo'n straatje te proberen en dat beviel me best.
Riedijkshaven, Dordrecht
Met een nieuwe kijk heb ik eindelijk na een lange "schilders" pauze de penselen maar weer eens opgepakt om me weer eens heerlijk uit te leven met veel mist en sfeer.
Winter op het Westeind
Nog één van de laatste mooie plekjes van Papendrecht, maar met gelukkig nog een aantal mooie schilderachtige boerderijtjes en dijkhuisjes.
Kraaihoek, Papendrecht
Langs de dijk in Papendrecht staan gelukkig nog een aantal mooie dijkhuizen met van die diepe achtertuinen en een boomgaard... Op de achtergrond zie je nog de oude pastorie...
Regen in Ierland
Regen, mist, druilerig... ja zo zag ik Ierland het liefst. Later bleek pas dat ik de sfeer goed getroffen had toen ik aan die vakantie terug dacht.